Ons verhaal..

Drie vrienden, een DJ-trio en een goed idee in de kroeg!

Een poging van Jay, Ard en Dylan om een leuk feestje te geven in het City Theater, in het mooie Schijndel! Wat was het een gezellige avond en waarom doen we dit niet vaker? Na enige edities die erg goed bevielen bij de bezoekers was de keuze snel gemaakt, dit blijven we doen! Na velen evenementen is ons archief  uitgebreid met evenementen als: Club Non-Actief, Flikflooien, The Crazy Silent Disco en meer. Zo bieden wij evenementen aan voor iedere doelgroep!

Samenwerken met ons?

Wij houden van een feestje!

Brabantse gezelligheid staat hoog in het vaandel bij Wavey Productions. Naast efficient, gestructureerd en creatief te werk gaan, staat gezelligheid bij ons boven alles! Naast onze bestaande concepten zijn wij ook inzetbaar gepersonaliseerde evenementen, helemaal naar jouw smaak en ideeën. 

Lijkt het je ook tof om samen met ons een super leuk feestje neer te zetten? Maak een afspraak en kom langs voor een lekker kopje koffie, biertje of wijntje!

Wij houden van een feestje!

Bekijk hier hoe onze feestjes er aan toe gaan.

Ard Hellings

Als content/event manager achter Wavey Productions bedenk- en realiseer ik alle concepten en evenementen. Ik verzorg de artwork, promotie en de marketing, zowel online als offline.

Jay Streeter

Zie mij als de organiserende kracht achter Wavey Productions. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor een groot deel van de realisering, planning en programmering van onze evenementen.

Dylan McGowan

Ik houd meer van het “hands-on” werk. Graag ben ik actief bezig tijdens de evenementen van Wavey Productions en zie je mij van hot naar her vliegen om alles in goede banen te leiden.